maanantai 31. tammikuuta 2011

Ilmaiset nettipelit: Aapeli Poks

Aapeli Poks saa kunnian aloittaa ilmaisten nettipeliemme esittelyn siksi, että se on myös ilmaisia nettipelejä vähemmän tuntemattomalle helppo tapa aloittaa tutustuminen nettipelien maailman. Aapeli Poks ei vaadi mitään rekisteröintiä ja pelin aloittaminen onnistuu helposti http://www.aapeli.com/ sivustolla. Etusivulla on linkit Aapelin suosituimpiin peleihin ja Aapeli Poks on lähes poikkeuksetta listan kärjessä suosituimpana ilmaisena nettipelinä Aapelissa.

Aapeli Poks pelissä on valittavana neljä tasoa, joista vain normaalia voi pelata ilman rekisteröitymistä. Normaali on kuitenkin hyvä taso tutustua Aapeli Poks -peliin. Jos tämän jälkeen lisäpelaaminen kiinnostaa rekisteröitymisen jälkeen on mahdollista pelata tämän ilmaisen nettipelin tasoja: helppo, vaikea ja extreme.

Aapeli Poks ilmaisessa nettipelissä tarkoituksena on ampua eri värisiä palloja ja saada lopulta kaikki pallot ammuttua alas. Palloja ammutaan niin, että ammuttava pallo vaihtaa väriään ja sillä pitää osua saman värisiin palloihin. Aina kun pallot muodostavat kolmen tai useamman pallon kokonaisuuden pallot räjähtävät ja olet lähempänä pelin onnistumista. Aapeli Poks on ilmainen nettipeli ja mitä parhainta ajanvietettä sellaisenaankin. Rahalla Aapeli.com sivustolta on ostettavissa virtaalivaluutta taateleita, joilla pääsee käyttämään Poks pelin maksullisia lisäominaisuuksia. Peli on kuitenkin täysin toimiva ja pelattavissa myös ilmaisversiona. Poks on jo vuosia ollut Aapelin suosituin peli. Aapeli.com taas on yksi Suomen suosituimmista nettipelisivuista. Aapelin pelit löytyvät myös Iltalehden internetsivuilta.

Ilmaiset nettipelit

Ilmaiset nettipelit -blogissa tullaan esittelemään aikuisten ja lasten ilmaiset nettipelit. Ilmaiset nettipelit ovat mitä parhainta ajanvietettä mutta tarjonta on usein sekavaa ja parhaita pelejä on vaikea löytää. Siksi tarkoituksenamme onkin auttaa sinua löytämään sinulle parhaiten sopiva ilmainen nettipeli.

Esimerkkejä suosituimmista ilmaisista nettipeleistä ovat: Arcade, Aapeli, Älypää, Topkani ja Miniclip. Näiden tunnettujen ilmaisten nettipelien lisäksi on monia muita, joita tulemme esittelemään. Alla esiteltynä lyhyesti kaksi kotimaista ilmaista nettipelitarjoajaa eli Aapeli ja Älypää.

Aapeli ilmaiset nettipelit
Aapeli pelit ovat suomalaisen Apaja Online Entertainment Oy:n (nyk. Playforia Oy) kehittämiä casuaalipelejä, joita voi pelata Aapeli.com -sivustolla. Aapelin perustivat aikanaan Jippiillä Pasimaailma pelikeskuksen rakentaneet kotimaiset pelikehittäjät. Aapelin suosituimpia ilmaisia nettipelejä ovat Aapeli Poks, Aapeli Timangi ja Aapeli Pokeri, jossa ei ole rahapalkintoja vaan se on puhdas ajanvietepeli.

Älypää ilmaiset nettipelit
Älypää tarjoaa ilmaiset nettipelit ovat eri alojen tietovisoja, lisäksi on ilmaisena nettipelinä esimerkiksi Älypää Sudoku ja Älypää Mahjong.