perjantai 4. helmikuuta 2011

Ilmaiset nettipelit: Älypää tietovisat

Ilmaisten nettipelien tietokilpailuklassikko on Älypään Yleistietovisa. Älypään yleistietovisa on ilmainen nettipeli, jossa yleistietokysymyksiin valitaan oikea vastaus neljästä vaihtoehdosta. Hieman Haluatko Miljonääriksi -TV-visailun tapaan käytettävissä on kolme oljenkortta: poista kaksi, vihje ja skippaa. Poista kaksi -toiminto poistaa vaihtoehdoista kaksi, jolloin oikea vastaus pitää tietää/arvata kahdesta jäljelle jäävästä vaihtoehdosta. Vihje on vapaamuotoinen vihje siitä, mikä oikea vastaus ehkä on. Skippaa toiminto siirtyy seuraavaan kysymykseen suoraa ja voit siis ohittaa yhden hankalan kysymyksen tässä ilmaisessa nettipelissä.

Älypään suosituimman ilmaisen nettipelin eli yleistietovisan lisäksi on olemassa viihteeseen, harrastuksiin, urheiluun sekä yhteiskuntaan liittyvät ilmaiset nettipelit. Näiden lisäksi kaupallisten yhteistyökumppanien tarpeisiin on tehty sponsoroituja ilmaisia nettipelejä.

Älypään ilmaiset nettipelit ovat pääosin suomenkielisiä mutta myös englanninkielinen ja ruotsinkielinen versio ilmaisesta nettipelistä on olemassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti