maanantai 31. tammikuuta 2011

Ilmaiset nettipelit

Ilmaiset nettipelit -blogissa tullaan esittelemään aikuisten ja lasten ilmaiset nettipelit. Ilmaiset nettipelit ovat mitä parhainta ajanvietettä mutta tarjonta on usein sekavaa ja parhaita pelejä on vaikea löytää. Siksi tarkoituksenamme onkin auttaa sinua löytämään sinulle parhaiten sopiva ilmainen nettipeli.

Esimerkkejä suosituimmista ilmaisista nettipeleistä ovat: Arcade, Aapeli, Älypää, Topkani ja Miniclip. Näiden tunnettujen ilmaisten nettipelien lisäksi on monia muita, joita tulemme esittelemään. Alla esiteltynä lyhyesti kaksi kotimaista ilmaista nettipelitarjoajaa eli Aapeli ja Älypää.

Aapeli ilmaiset nettipelit
Aapeli pelit ovat suomalaisen Apaja Online Entertainment Oy:n (nyk. Playforia Oy) kehittämiä casuaalipelejä, joita voi pelata Aapeli.com -sivustolla. Aapelin perustivat aikanaan Jippiillä Pasimaailma pelikeskuksen rakentaneet kotimaiset pelikehittäjät. Aapelin suosituimpia ilmaisia nettipelejä ovat Aapeli Poks, Aapeli Timangi ja Aapeli Pokeri, jossa ei ole rahapalkintoja vaan se on puhdas ajanvietepeli.

Älypää ilmaiset nettipelit
Älypää tarjoaa ilmaiset nettipelit ovat eri alojen tietovisoja, lisäksi on ilmaisena nettipelinä esimerkiksi Älypää Sudoku ja Älypää Mahjong.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti